Papiermolen 49
2906 RC Capelle a/d IJssel
Tel. 0654 376 958
info@de-eik-natuurlijk-leren.nl
Home
Aanbod
Trainers & Ervaring
Visie & Inspiratie
Aanpak & Werkvormen
Natuurlijk!......Leren
Contact
Locatie
Inschrijven
Quotes & Opdrachtgevers
Training Contractmanagement
 
 
"Hoe breng je het contract tot leven?"

 

WAT:

Contractmanagement is leuk. Leuk omdat het snel resultaat oplevert. Resultaat voor jezelf en voor je werkgever. Én sneller dan menigeen denkt! Contractmanagement is ook een specialisme dat plezier geeft. Het maakt je zichtbaar en direct succesvol. En, zeg nou zelf, wie wil dat niet zijn!

 

WAAR AANDACHT VOOR:

Het managen van contracten is een specialisme dat vraagt om specifieke deskundigheid. Daarvoor zijn theoretische kennis en inhoudelijke deskundigheid nodig, maar ook de vaardigheid om positie in te nemen en gedrag te tonen dat effect sorteert. Regie durven nemen, aanvoelen wanneer welke beslissing genomen moet worden en meerwaarde bewijzen zijn sleutelwoorden die noodzakelijk zijn voor slim contractmanagement.

 

LEVERT OP:

Waarom lukt het de een nou net wel en de ander niet. Is het techniek, tactiek, vernuft, kennis of is het inzicht in contacten en contracten? Die vragen beantwoorden we in de training ‘hoe breng je het contract tot leven’.

Je leert de basisprincipes van contractmanagement, een contractfoto maken, slim omgaan met SLA's en de vaardigheden die horen bij een goed contractmanager: adviseren, onderhandelen, aanspreken, omgaan met bezwaren en monitoren.

 

VOOR WIE:

De training contractmanagement is toegankelijk voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het managen van cont(r)acten.

 

CONCREET:

In de training komen o.a. aan bod:

  • De theorie van contract- en leveranciesmanagement, samengebracht in een handige toolkit die ieder deelnemer ontvangt.
  • De persoonlijke kwaliteiten, vertaald naar concreet - nieuw - gedrag
  • De leervraag van de individuele deelnemer 
 

KLIK HIER om uitgebreide informatie aan te vragen

Foto's Algemene Voorwaarden Disclaimer